Notícies de empreses

microsoft logo tienda

Fortes pèrdues per a Microsoft després d'avisar sobre la desacceleració del seu negoci

Microsoft ha fet públics els seus resultats per a l'últim trimestre del 2022, un període durant el qual va registrar uns beneficis de 16.425 milions de dòlars, xifra que suposa una caiguda del 12% des dels 18.765 milions registrats al mateix període de l'any anterior. Els guanys per acció van ser de 2,20 dòlars, també en descens des dels 2,48 de l'últim trimestre del 2021. Les accions de la companyia van pujar a prop d'un 4% en les operacions posteriors al tancament de Wall Street, encara que van acabar esborrant els guanys i aquest dimecres cauen un 4% després d'advertir Microsoft que el creixement es desaccelerarà.

ep archivo   fachada de la sede de la multinacional espanola telefonica situada en la ronda de la

Telefónica acorda amb els sindicats augmentar els salaris un 7,8% el 2023

Telefónica ha acordat amb els sindicats UGT i CCOO un increment salarial del 7,8% per al 2023 amb l'objectiu de mitigar els efectes de la inflació. "Amb aquesta pujada salarial, el reflex de la qual es veurà a la nòmina de febrer amb efectes l'1 de gener, es dona compliment al Conveni d'Empreses Vinculades (CEV), demostrant així l'èxit de l'acord assolint per UGT en blindar el poder adquisitiu de les persones treballadores", ha assenyalat el sindicat en un comunicat.

ep el director general de alimentaria exhibition toni valls durante la presentacion de la bacelona

Economía.- Barcelona Wine Week 2023 alcanza "cifras récord" y reúne a más de 800 bodegas y 60 D.O.

BARCELONA, 24 (EUROPA PRESS) La tercera edición de Barcelona Wine Week (BWW) ha alcanzado "cifras récord" y reunirá del 6 al 8 de febrero en el recinto de Montjuïc de Fira de Barcelona a 828 bodegas --un 27% más que en 2021--, y la participación de más de 70 sellos de calidad, entre los que se encuentran hasta 60 denominaciones de origen como Priorat, Cava Rueda, Jumillas, Navarra y Valdeorras.