ep el director financiero de banco sabadell leopoldo alvear y el consejero delegado cesar
EUROPA PRESS

"No estem veient encara que els minoristes estiguin utilitzant els seus estalvis, cosa que seria un primer indici d'un deteriorament en la qualitat dels actius. No veiem un deteriorament de la nostra base d'actius". Són les paraules de Leopoldo Alvear, director financer de Banc Sabadell durant la presentació de resultats de l'entitat.

  • 1,48€
  • -1,20%

D'altra banda, els directius esperen que l'evolució de la rendibilitat dels dipòsits sigui un dels temes més importants a Espanya amb vista al 2023. "És una de les qüestions clau a futur", ha comentat César González-Bueno, conseller delegat de Sabadell.

Des de l'entitat, han estat prudents a l'hora d'anticipar quina serà aquesta evolució. "El context és molt diferent d'altres períodes històrics", ha afegit Alvear, tot i que "esperem un augment significatiu de la beta (sensibilitat als tipus d'interès) dels dipòsits".

Tot i això, ha evitat donar una estimació sobre fins on arribarà la rendibilitat dels dipòsits. "El que puc dir és que, ara mateix, no hi hem vist cap canvi des del desembre", ha indicat el director financer.

Sobre la venda del seu negoci de pagaments o l'aliança amb un soci industrial, González-Bueno ha explicat que "no tenim pressa perquè l'objectiu és fer-ho de manera apropiada. És una transacció industrial i és complexa. Necessitem revisar cada pas per fer-ho de manera adequada, encara que esperem fer-ho al llarg de l'any”.

Noticias relacionadas

contador