ep jose ignacio goirigolzarri presentaplan estrategico 2018-2020bankia 20180704190306
EUROPA PRESS - Archivo

La setmana comença amb els resultats trimestrals de Bankia, la dada empresarial que destacarà al mercat espanyol aquest dilluns 29 d'octubre. També presentarà els seus comptes Unicaja.

  • 1,78€
  • 2,65%

Més enllà d'Espanya, a Itàlia es publicaran els preus industrials del mes de setembre, igual que al Regne Unit es coneixeran les últimes dades de crèdit al consumidor, concessió d'hipoteques i préstecs nets. Igualment, a l'Eurozona es coneixeran les previsions econòmiques de la Unió Europea.

Finalment, la dada macroeconòmica que marcarà la sessió serà el PCE deflactor als Estats Units, un dels principals indicadors d'inflació al país. Juntament amb això, es publicaran les dades de despesa i consum personal al país nord-americà.

De cara a la resta de la setmana, continua l'allau de resultats. BBVA, Ferrovial, Applus i DIA els presentaran el dimarts 30, mentre que Repsol, Santander, Telefónica, Red Eléctrica i Aena ho faran dimecres. ArcelorMittal presentarà els seus resultats el dijous dia 1. Als Estats Units, el dimarts 30 presenten els seus comptes Coca-Cola, Facebook, General Electric, eBay i Pfizer; el dijous 1 serà el torn d'Apple i Spotify.

A l'agenda macroeconòmica setmanal destacarà la dada d'IPC a Espanya, la taxa d'atur a Alemanya i el PIB de l'Eurozona, dimarts que ve el dia 30. Dimecres el Banc del Japó ha de decidir sobre els tipus d'interès i es coneixeran el PIB d'Espanya del tercer trimestre i l'IPC a la zona euro. Dijous també es reunirà per decidir sobre els tipus d'interès el Banc d'Anglaterra, mentre que divendres es publicarà el PMI manufacturer de diversos països, així com la taxa d'atur als Estats Units.

ECONOMIA

Japó: vendes al detall de setembre (01:50h).

Itàlia: preus industrials de setembre (11:00h).

Regne Unit: crèdit al consumidor, concessió d'hipoteques, préstecs nets (11:30h), declaració de tardor del Govern (14:30h).

Eurozona: previsions econòmiques de la Unió Europea.

EUA: PCE deflactor (14:30h), despesa i consum personal de setembre (14:30h), preus de la despesa en consum personal subjacent (14:30h).

EMPRESES

Espanya: resultats de Bankia i Unicaja.

Noticias relacionadas

contador