petroleo680 280

Els preus del cru cauen amb força aquest divendres davant l'amenaça d'un excés d'oferta. Així va avisar el representant de l'Aràbia Saudita a l'OPEP (Organització de Països Exportadors de Petroli), que va afirmar que el país de l'Orient Mitjà elevarà els seus subministraments.

El barril de West Texas, referència als EUA, cedeix un 0,89% fins als 66,73 dòlars. Per la seva banda, el barril de Brent, referència a Europa, cau un 0,85% fins als 76,24 dòlars.

El barril de Brent, referència a Europa, cedeix un 0,85% fins als 76,24 dòlars

"El sentiment baixista podria forçar un nou suport als 70 dòlars per barril", afirmen des de Fitch Solutions. Per la seva banda, des de Reuters afirmen que "el mercat pot estar canviant durant el quart trimestre cap a un excés de demanda, tal com demostren els inventaris de les últimes setmanes".

Per la seva banda, el ministre d'energia saudita apunta que podria ser necessària una intervenció per reduir les reserves de cru davant els increments dels últims mesos. La passada setmana, les reserves de cru dels EUA van augmentar per cinquena setmana consecutiva.

"La caiguda d'uns 10 dòlars per barril de Brent l'octubre es deu a la caiguda de les borses mundials i una major sensació de risc al mercat", apunten des de Fitch Solutions.

Noticias relacionadas

contador