adolfo dominguez bcn

Adolfo Domínguez reinaugura aquest divendres el seu establiment estrella a Barcelona, ​​que es converteix en la seva primera botiga insígnia al món sota el nou model de botiga i estratègia comercial. Aquesta botiga es converteix en la insígnia de la renovació de la marca, amb la qual finalitza la fusió de les seves marques i renova la seva presència al mercat.

Segons ha informat la companyia en un comunicat, aquesta reobertura aplica el nou model comercial, amb establiments més lluminosos i amb peces i complements agrupats sota la mateixa marca una vegada conclòs el procés de fusió de marques. La renovació de la imatge de la marca al mercat està representada per un nou logotip.

Amb el nou concepte de botiga, la companyia visibilitza als carrers la renovació que viu la companyia des de 2016. La iniciativa aposta per espais de 200 metres quadrats amb una arquitectura més oberta i lluminosa i situats als carrers comercials més destacades i rendibles de les ciutats.

Les botigues insígnia, són una mica més grans. A Espanya, Adolfo Domínguez compta amb dues botigues d'aquest tipus, una a Madrid i una altra a Barcelona. En aquesta ocasió, es tracta d'un establiment de 300 metres quadrats al número 32 del Passeig de Gràcia de la capital catalana que Adolfo Domínguez ha remodelat durant els últims 10 mesos.

Com explica la companyia, l'establiment de Passeig de Gràcia 32 presenta una arquitectura oberta i lluminosa, que evoca el caràcter minimalista que ha identificat durant els últims 40 anys les peces d'Adolfo Domínguez. Durant la seva remodelació, s'ha apostat per la utilització de materials naturals com la pedra i la fusta, alhora que s'ha recuperat la imatge original de l'edifici, amb els maons descoberts a les parets de l'immoble. La renovació de la botiga insígnia a Barcelona materialitza des d'una òptica renovada els valors que identifiquen Adolfo Domínguez: senzillesa, atemporalitat i marca d'autor.

El grup Adolfo Domínguez ha millorat el seu resultat operatiu un 50,5% durant el primer trimestre de l'exercici 2018-2019 (en març 2018 - febrer 2019) i ha generat 2 milions d'euros més amb 61 punts de venda menys que durant el mateix trimestre de l'exercici 2016-2017. La companyia de moda d'autor va facturar 113,7 milions d'euros durant l'últim exercici complet 2017/2018.

Noticias relacionadas

contador