ep victor grifols 20180130122002
GRIFOLS

Grifols ha estat un dels pocs valors que han pujat aquest divendres a l'IBEX (+4,80%). La companyia es beneficia d'un informe de Berenberg en què, com va fer recentment, torna a mostrar la seva preferència per la farmacèutica. Aquests analistes tenen un consell de comprar per a Grifols, amb un preu objectiu de 28,30 euros per a les accions de classe A i de 24,05 euros per a les de classe B.

  • 8,89€
  • 1,69%

Berenberg remarca la "gran robustesa" del mercat d'hemoderivats, amb un augment de la demanda i una estabilitat de preus. A més, s'espera que els resultats de Grifols del tercer trimestre (els publica el 6 de novembre) es mantinguin en línia amb el que es va publicar durant el primer semestre en termes generals. "Esperem un benefici net ajustat de 177.200.000 d'euros, un 4% més respecte al mateix període de l'any passat", assenyalen aquests experts. També preveuen que els ingressos del grup se situïn als 1.147 milions, amb un creixement del 9% en moneda constant i del 8,4% en termes reportats. "El nostre EBITDA ajustat de 328 milions equival a un marge del 28,6%", afegeixen.

Aquests analistes recorden que aquest dissabte, 27 d'octubre, Grifols presenta durant un congrés a Barcelona els seus resultats de l'estudi AMBAR contra l'Alzheimer. Recentment, JP Morgan va publicar un informe en què advertia que aquests resultats anaven a decebre. Berenberg assenyala sobre això que unes bones dades "farien que els resultats del tercer trimestre es convertissin en un espectacle secundari".

Finalment, Berenberg apunta que han decidit fer "canvis menors en les previsions" de Grifols, amb una retallada d'un 1-2% en les seves previsions de benefici per acció ajustat a curt i mitjà termini. Les seves previsions a llarg termini no han variat.

Noticias relacionadas

contador