Notícies de Últimes notícies

ep trabajador de almirall

El director financer d'Almirall compra 200.000 euros en accions

El director financer d'Almirall compra 200.000 euros en accions de la farmacèutica. Aquesta operació es produeix en un moment òptim de compra de la companyia, que reflecteix ja signes de recuperació després d'un període d'alta volatilitat als mercats.

ep logo de hsbc

Fortes caigudes de la banca després de filtrar-se operacions per evitar la llei de blanqueig

Nova filtració que posa en dubte l'operativa d'algunes de les grans entitats financeres i nova reculada en borsa dels bancs espanyols. En el seu cas, les caigudes a l'inici de la sessió del dilluns han arribat a fregar el 3% en el cas de Bankia i Bankinter; i el 5%, per a CaixaBank, Santander i BBVA. La pitjor part se l'emporta Sabadell, que perdia més d'un 7% i ara ha aconseguit atenuar la caiguda ald 3,9%.

ep personas en la puerta de una oficina de empleo de madrid

El tancament d'empreses i negocis és la principal preocupació dels espanyols

El tancament de les empreses i negocis se situa al capdavant de les preocupacions actuals de la majoria dels espanyols (69%), seguit d'un salari no d'acord amb l'experiència i la formació (66%) i de la possibilitat de perdre la feina (61%), segons una enquesta d'InfoJobs en la qual es compara la situació actual amb l'existent abans de la pandèmia del coronavirus.

Mercat Continu: els títols que més pugen són Duro Felguera (+4,20%) i Lingotes Especiales (+2,73%)