ep el consejero delegado de aedas homes david martinez posa delante del logo de la empresa a 4 de
AEDAS HOMES - Archivo

Aedas Homes ha tancat amb èxit una emissió de pagarés avalats en el 70% del seu nominal per l'Estat per un import de 34,1 milions d'euros, segons ha informat aquest dilluns la promotora immobiliària.

  • 18,78€
  • 2,07%

Aquesta emissió, que va ser qualificada per Axesor amb el ràting BBB, s'ha dut a terme a través de les 'Línies d'Avals COVID-19', que s'enquadra al seu torn dins del del programa que la companyia té registrat al Mercat Alternatiu de Renda Fixa (MARF).

La promotora ha estat un dels primers emissors a estrenar el seu programa de pagarés avalats i l'operació suposa, a més, la major emissió realitzada fins al moment a 24 mesos, el termini més llarg possible existent al MARF. Amb això, Aedas Homes amplia el període mitjà de venciment de pagarés des de 6 a 15 mesos, el més extens igualment de tot el MARF.

Segons la firma, el fort interès mostrat pels inversors es va reflectir en la col·locació en una sola operació d'emissió per la totalitat dels 34,1 milions d'euros, la qual cosa ha permès a Aedas Homes aconseguir l'objectiu de finançament previst per la promotora amb aquesta iniciativa.

"L'elevada demanda, l'atractiu tipus d'interès i el venciment a dos anys constaten la confiança que dipositen els inversors en la companyia a llarg termini", ha subratllat la directora Financera d'Aedas Homes, María José Leal, qui ha remarcat que amb aquesta operació la promotora "reforça la ja sòlida posició de tresoreria de la companyia".

Noticias relacionadas

contador