ep fachada de la sede de grupo masmovil
Marta Fernández - Europa Press

Lorca Telecom, el vehicle creat pels fons KKR, Cinven i Providence per a l'Oferta Pública d'Adquisició (OPA) per MásMóvil, ha llançat aquest dilluns una emissió de deute sènior amb venciment a set anys per import de 720 milions d'euros.

  • 22,50€
  • 0,00%

Les entitats col·locadores en l'emissió d'aquest bo llançat per Lorca Telecom, el venciment del qual tindrà lloc el 18 de setembre de 2027, són Morgan Stanley, Barclays, Crédit Agricole CIB, BNP Paribas, Santander, Mizuho i Deutsche Bank.

L'objectiu d'aquesta emissió és retornar els imports pendents del contracte de finançament pont que van llançar els fons com a mesura de finançament a curt termini de l'OPA, així com disposar d'efectiu per a futures compres d'accions.

L'OPA dels fons per MásMóvil va concloure fa uns dies amb èxit després d'haver estat acceptada pels titulars de 113.819.588 accions, que representen un 86,41% de les accions a les quals es va dirigir l'oferta i del capital social de l'entitat.

Amb aquestes xifres, el nivell d'acceptació de l'OPA queda molt per sobre del 50% del capital social de la companyia que s'havia fixat com a mínim perquè l'oferta tirés endavant, l'última condició que quedava per complir.

Després d'aquest procés, els fons tenen previst iniciar els tràmits per excloure a l'empresa dels mercats borsaris, per a la qual cosa només necessitaran una majoria simple a la junta d'accionistes, el 50% del capital més una acció.

En aquest sentit, els analistes preveuen que Lorca Telecom s'aculli a l'excepció de l'Article 11.d del Reial decret que regeix la llei d'OPES, que permetria als fons de capital de risc excloure la companyia de cotització, previ a una oferta d'OPA sostinguda al mateix preu de la inicial (22,5 euros per acció).

KKR, Cinven i Providence han indicat que la seva exclusió del mercat borsari permetrà a la companyia implementar el pla de negoci amb visió a llarg termini sense la pressió de les fluctuacions dels mercats.

Noticias relacionadas

contador