ep trabajador de almirall
Servicio Ilustrado (Automático) - Archivo

El director financer d'Almirall compra 200.000 euros en accions de la farmacèutica. Aquesta operació es produeix en un moment òptim de compra de la companyia, que reflecteix ja signes de recuperació després d'un període d'alta volatilitat als mercats.

  • 8,52€
  • 0,59%

A aquest bon comportament del valor hi han contribuït les compres dels inversors i també l'important desemborsament realitzat per l'executiu de la farmacèutica.

La farmacèutica Almirall va recuperant posicions des dels mínims registrats a la fi d'agost.

Amb l'arrencada del curs borsari i després dels últims anuncis corporatius realitzats per la companyia com els acords amb Bioniz i 23andMe, o l'esperat l'inici dels assajos de fase III de Seysara a la Xina, en el que va de setembre el valor recupera ja més d'un 9,7%. En aquest context, els experts continuen apostant pel valor a mitjà termini alhora que destaquen el seu gran potencial. Concretament, li atorguen un potencial mitjà del 60% a mig-llarg termini.

Les habituals variacions de les rendibilitats a la cotització d'un determinat valor després de la inclusió d'aquesta a l'índex, a més de l'impacte experimentat per tots els mercats amb motiu de la crisi sanitària i econòmica, han tingut un evident impacte en la cotització del valor de la companyia, que ja ofereix signes de recuperació i presenta un creixement de doble dígit, tal com assenyalen els analistes.

Noticias relacionadas

contador