Notícies de polsos

ep el primer ministro de reino unido boris johnson

Boris Johnson, ingressat a l'UCI en empitjorar la seva infecció per coronavirus

El primer ministre britànic, Boris Johnson, ha estat ingressat a l'UCI en empitjorar la seva infecció per coronavirus. El dirigent va ser ingressat aquest diumenge després d'estar deu dies aïllat a la seva residència de Downing Street, des que va donar positiu per Covid-19. Actualment, el 'premier' està rebent oxigen però "no està amb respirador", ha aclarit aquest dimarts el ministre del gabinet de Regne Unit, Michael Gove, un dia després del trasllat del primer ministre a la unitat de vigilància intensiva.

ep dos agentes de la policia y dos personas protegidas con mascarillas durante el segundo dia

I si al final es fa obligatori dur mascareta? El Govern no ha decidit com es repartiran

"El Govern no exigirà res que no es pugui complir", ha dit el mateix ministre de Sanitat, Salvador Illa, sobre la possibilitat que l'ús de caretes es faci obligatori per a la població quan es vagin suavitzant les restriccions a la mobilitat i el confinament. Des de l'Executiu reconeixen que aquest producte serà important durant el període de desescalament, però no concreten encara comes repartiran, en cas que es consideressin imprescindibles.

ep main president of the european central bank ecb christine lagarde speaks during her first press

El mercat confia que el pla de rescat d'Europa serà suficient

Borses a l'alça, primes de risc i volatilitat a la baixa ... la tranquil·litat va tornant als mercats, que sembla que comencen a confiar que el pla de rescat aplicat a Europa pel Banc Central Europeu (BCE) i els governs sigui suficient per contenir la crisi del Covid-19, tot i al desacord sobre els coronabons.

L'Ibex tanca amb pujades del 3,99% fins als 6.844,3 punts

Ibex: els valors que més pugen són IAG (+13,33%) i Colonial (+10,79%)

Ibex: els valors que més cauen són Red Eléctrica (-0,86%) i Repsol (-0,75%)