ep obras de ferrocarril que ohl ha logrado en suecia
OHL

Les accions d'OHL es disparen més d'un 12% a aquestes hores després que s'hagi adjudicat en consorci el contracte d'obres d'ampliació d'un tram de línia ferroviària a Suècia per un import de 80 milions d'euros, segons ha informat la companyia. El país escandinau és un dels pocs d'Europa que encara manté la seva activitat malgrat l'amenaça del coronavirus.

  • 0,32€
  • -3,38%

Amb aquest projecte, el grup participat per Villar Mir reforça la seva activitat al mercat dels països nòrdics, mentre està pendent de concretar l'entrada al seu capital de la família mexicana Amodio.

El projecte que han guanyat, en consorci amb la signatura local NCC, consisteix a ampliar el traçat de ferrocarril entre Lund i Flackarp, en Skane (Suècia), una obra encarregada per l'Administrador de Transport del país.

OHL i el seu soci hauran de construir dos nous trams de línia a l'Oest de les actuals, de tres quilòmetres de longitud cadascun, amb la finalitat d'augmentar la freqüència de trens diaris fins als 650 vehicles al dia, comparat amb els 450 actuals. El projecte es completa amb la construcció d'una estació i un nou túnel per permetre el pas de vianants i bicicletes.

Amb aquest contracte, a més de reforçar-se en aquest mercat, OHL potencia la seva aliança amb la constructora local NCC, amb la qual des de fa tres anys que s'encarreguen de les obres de millora d'una altra línia de tren del país, un contracte obtingut el 2017 per valor de 215 milions d'euros.

OHL és present als països nòrdics des de 2015, data en la qual es va adjudicar un contracte d'obres en el major projecte d'infraestructures de Noruega per 290 milions.

Noticias relacionadas

contador