nasdaq

Hem d'estar preparats perquè en algun moment l'índex de la tecnologia es prengui un merescut respir, un descans al camí.

  • 17.690,66
  • -0,09%

I és que una caiguda fins a la zona dels 7.000 punts encaixaria, simplement, dins del que seria un suport a la zona de suport, La base, del canal alcista pel qual s’està desplaçant el preu des de principis d'any.

De moment, deixarem córrer els guanys col·locant l’ordre de prou pèrdues per sota dels 7.158 punts que és l'últim gran mínim creixent. I això, tot i que creiem que una caiguda fins als 7.000 punts encaixaria a la perfecció dins del que pot ser un suport a la base del canal alcista.

A més, tenim la MM200 diària als 6.940 punts. Cosa que vol dir que els 6.940-7.000 punts són un nivell de suport molt important. Aquesta mitjana no es va arribar a perforar en cap moment, ni tan sols en el pitjor moment de la correcció de finals de gener/febrer.

Per la qual cosa, mentre la MM200 diària no es perfori entenem que qualsevol suport seria més una oportunitat de compra que de venda.

Noticias relacionadas

contador