Notícies de polsos usa

ep donald trump

Un article anònim al The NYT desencadena una crisi a la Casa Blanca

Un article anònim que ha publicat The New York Times i, segons el qual, hi ha un grup de funcionaris dins de la Casa Blanca que treballa per contenir els impulsos del president i modelar la seva agenda, ha generat una nova crisi en el Govern nord-americà . Aquest article surt a la llum després del llibre publicat pel periodista Bob Woodward, que parla de membres de l'Administració de Donald Trump preocupats pel que està passant i que oculten informació sensible al president per evitar les seves impulsives reaccions.

mujer mujeres trabajadoras bar feminismo portada

Claus borsàries de la propera sessió: taxa d'atur dels EUA

Aquest divendres, 7 de setembre, els inversors comptaran amb una llarga llista de referències macroeconòmiques d'interès. Però d'entre totes elles destacarà la taxa d'atur o desocupació als Estats Units a l'agost. Amb ella, també es coneixeran els canvis en nòmines no agrícoles, la revisió neta de nòmines i el salari mitjà per hora relatius al vuitè mes de l'any.

uberbien portada

Uber prepara la seva sortida a borsa per 2019

El conseller delegat d’Uber, Dara Khosrowshahi, ha confirmat que la companyia està treballant per sortir a borsa el proper any. A més, ha afegit que Uber no es planteja vendre la seva àrea d'investigació per al cotxe autònom, tampoc després de la sortida a borsa.

trump-valide-l-accord-commercial-usa-mexique-sans-le-canada

Indefinició a Wall Street en plena negociació EUA-Canadà

Wall Street registra indefinició i falta d'una tendència definida després de diverses jornades de caigudes i mentre el mercat segueix pendent de les negociacions entre els Estats Units i Canadà, que busquen un nou tractat comercial després de l'acord entre l'Administració Trump i Mèxic la passada setmana.