ilustracion-brexit
Pixabay

El preu sembla estar donant forma a un triangle, o el que és el mateix construint màxims decreixents i mínims creixents.

  • 0,8615£
  • 0,00%
  • 1,2370$
  • 0,00%

El Brexit torna a centrar la mirada dels inversors en la qual sembla ser una de les setmanes de més rellevància per als interessos de les dues parts. Les notícies que estan arribant sobre les negociacions per acordar els termes del divorci no conviden precisament a l'optimisme i cada vegada més es parla que tot acabi en un Brexit dur. Tècnicament, crida l'atenció la relativa calma en la qual es troba l'euro/lliura. Tot i que no és menys cert que l'encreuament s'està desplaçant dins d'un impecable canal lateral que, a poc a poc, s'està estrenyent. I l'experiència ens diu que quan els rangs de preus s'estrenyen és perquè, més aviat que tard, s'espera un brusc moviment. Però cap a on?

Les principals zones de control en aquest moment es troben als 0,86207 com a suport i als 0,91 com a resistència. El que sigui que passi abans, la pèrdua del suport o la superació de la resistència serà el que ens donarà la pista sobre el que pot ser el següent moviment en tendència.

Gràfic setmanal de l'euro/lliura

Noticias relacionadas

contador