Fira.- La Bridal Fashion Week se centra en la internacionalització i la qualitat per seguir creixent

Europa Press | 20 abr, 2017 07:08
ep bridal weekbarcelona
Bridal Week a BarcelonaEUROPA PRESS

La propera edició tindrà més de 300 expositors, un 65% internacionals, i es presentaran 25.000 vestits de núvia

BARCELONA, 20 (EUROPA PRESS)

La Barcelona Bridal Fashion Week, que se celebrarà del 25 al 30 d'abril al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, prepara la seva edició més internacional i se centra en aquesta estratègia, a més de l'aposta per la qualitat, per seguir creixent en els propers anys.

La directora de l'esdeveniment, Estermaria Laruccia, ha assegurat en roda de premsa aquest dijous que l'aposta que ha fet Fira de Barcelona per internacionalitzar el certamen "no té volta enrere", ja que és també el camí que han agafat les marques espanyoles, tenint en compte la caiguda de les vendes al mercat intern.

La propera edició comptarà amb més de 300 marques en l'exposició comercial, de les quals el 65% seran internacionals, procedents de 25 països, i cosa que suposa incrementar en un 15% la xifra total de signatures i en un 45% les internacionals.

Laruccia ha afirmat que en els últims anys els organitzadors han sabut potenciar la notorietat del certamen, recolzant-se en el prestigi mundial de les firmes espanyoles de moda nupcial, i ha destacat que en el saló barceloní es presentaran més de 25.000 vestits de núvia.

Així mateix, ha remarcat que es podran veure primícies mundials, com la nova col·lecció del dissenyador veneçolà establert a Nova York Ángel Sánchez, que ha escollit "Barcelona i no Nova York" per presentar les seves noves creacions.

"El nostre objectiu era posicionar Barcelona com a epicentre de la moda nupcial, i ara és una realitat", ha celebrat Laruccia, que ha assegurat que el saló té capacitat per seguir creixent durant els propers anys, però no a qualsevol preu, sinó apostant per la qualitat.

Ha assenyalat que aquesta selecció de marques no tanca portes a seguir expandint-se, sinó que el fet de ser selectius està fent que les marques de més alt nivell vulguin estar a Barcelona.

NEGOCIS

Laruccia ha insistit que les marques no acudeixen només a Barcelona per presentar les seves col·leccions, sinó també per fer negoci, un aspecte que és primordial per la Bridal Fashion Week, i ha destacat que més de 800 compradors estratègics de 70 països ja han confirmat la seva assistència, el doble en comparació de l'any passat.

Entre els assistents ha destacat, per exemple, la icònica botiga de moda de la Cinquena Avinguda de Nova York Bergdorf Goodman, el 'department store' nord-americà Neiman Marcus, i Kleinfields, a més de compradors procedents del Japó i Mèxic, països en els quals se centra la fira barcelonina com a oportunitats de creixement.

Entre les firmes presents en el saló, a més de les quals participen en les desfilades, destaquen també les italianes Alessandra Rinaudo, Nicole Spose, Pat Maseda i Cleofe Finati, i les nord-americanes Justin Alexander, Demetrios, Morilee, entre d'altres, i Laruccia ha destacat també que el presentador del programa de televisió dels Estats Units 'Say yes to the dress', Randy Fenoli, exposarà la seva pròpia línia de vestits de núvia.

NOVES TENDÈNCIES

El professor de Iese José Luis Nueno, expert en la indústria de la moda, ha explicat que està elaborant un estudi per presentar l'any que ve en el qual analitza els reptes que afronten les botigues de moda nupcial per adaptar-se als nous models de cerca i compra de les joves 'millennials', i ha assegurat que les noves tecnologies tindran un paper essencial.

Ha afirmat que la gran oportunitat de les botigues és diferenciar el punt de venda, ja que cada vegada més els consumidors cerquen una experiència de compra, mentre que ara "totes les botigues de núvies són iguals".

contador

Más noticias

00:08 Nombrado nuevo presidente para Nitto Denko Avecia Inc.

26 abr DEKRA obtiene un excelente ejercicio económico en 2023

26 abr CATL presenta Shenxing PLUS, con 1000 km de autonomía y carga 4C ultrarrápida

25 abr Olight celebra su 17.º aniversario con una venta benéfica para la concientización sobre el autismo y recauda 69.467,59 dólares

26 abr Wall Street cierra una semana alcista marcada por las cuentas de las tecnológicas

Wall Street ha cerrado con ganancias este viernes ( Dow Jones:+0,40%; S&P500:+1,02%; Nasdaq:+2,03%) tras las caídas del jueves ante la presión de Meta y las preocupaciones por el crecimiento económico del país. Esto en un mercado que ha descontado de manera positiva los resultados de Alphabet y Microsoft, lo que ha convertido al Nasdaq en el índice más alcista, y y también el deflactor de consumo PCE, la medida de inflación preferida de la Reserva Federal (Fed), que ha dejado un repunte superior al esperado.

26 abr LAZARD GLOBAL INVESTMENT FUNDS PLC

21:07 26/04/2024 Número de accionistas y patrimonio de IIC extranjeras - La entidad comunica número de accionistas y patrimonio

26 abr LAZARD GLOBAL ACTIVE FUNDS PLC

21:07 26/04/2024 Número de accionistas y patrimonio de IIC extranjeras - La entidad comunica número de accionistas y patrimonio

26 abr ABRDN SICAV II

21:07 26/04/2024 Número de accionistas y patrimonio de IIC extranjeras - La entidad comunica número de accionistas y patrimonio

26 abr ABRDN LIQUIDITY FUND (LUX)

21:07 26/04/2024 Número de accionistas y patrimonio de IIC extranjeras - La entidad comunica número de accionistas y patrimonio

26 abr DWS INVEST

21:07 26/04/2024 Número de accionistas y patrimonio de IIC extranjeras - La entidad comunica número de accionistas y patrimonio