Notícies de Últimes notícies

ep flor primavera medioambiente

"Abril marcarà el punt d'inflexió de la pandèmia i els tancaments no tornaran a la tardor"

El banc danès Danske Bank creu que abril marcarà "un abans i un després" en aquesta pandèmia de la Covid-19 que li ha tocat viure al món. En el seu escenari més optimista, considera que al mes assistirem a un "veritable punt d'inflexió en la crisi a causa d'una combinació de clima més càlid i vacunes". Això vol dir, afirma contundent, que "aviat podrà començar la gran reobertura gradual".

deudas-financieras-familias-espana-1024x684

Tenir un compte corrent i no pagar ni un euro al banc: passos per burlar de comissions

Com a via per obtenir ingressos i millorar la seva rendibilitat, pocs són els bancs espanyols que no han començat a aplicar comissions als seus clients, els han pujat o han posat requisits més exigents per lliurar-se'n. Aquest canvi en la política de les entitats afecta principalment els clients menys vinculats, que ara han de pagar fins a 240 euros l'any per mantenir un compte corrent.

pasaportes de medicos

Passaport Covid: Me'l demanaran per treballar o anar al bar? Se'l pot falsificar?

La vida en temps de coronavirus és un episodi molt llarg de Black Mirror. I el passaport Covid és un altre dels gadgets que semblen arribar-nos des de la distopia de Charlie Brooker. A continuació, donem resposta a les preguntes més freqüents que desperta aquest certificat digital de la mà de Juan Carrasco, soci de Santiago Mediano Abogados.

lagarde powell

Les tres conseqüències de les divergències entre el BCE i la Fed en bons i inflació

Els mercats mundials es troben en un procés d'acceptació a marxes forçades que el tema de la divergència de polítiques dels bancs centrals, fonamentalment entre el Banc Central Europeu (BCE) i la Reserva Federal dels EUA (Fed), torna amb força i marcarà la velocitat de retirada dels estímuls contra la pandèmia. La tolerància a la inflació més alta ha estat molt més ràpida i clara per part de 'banc central dels EUA, anticipant una pujada més primerenca dels tipus d'interès -el 2022, segons alguns analistes, en lloc de 2024, com preveu la mateixa Fed-. De la mateixa manera, la capacitat per fer els ulls grossos a la pujada dels rendiments dels bons ha tornat a donar la raó a aquestes prediccions, segons BofA o MUFG.

L'BEX tanca amb caigudes del 0,27%, fins als 8.355,8 punts

IBEX: els valors que més pugen són CaixaBank (+2,83%) i Bankia (+2,80%)

IBEX: els valors que més cauen són PharmaMar (-4,96%) i Solaria (-4,50%)

IBEX: els valors que més pugen són Bankia (+3,19%) i CaixaBank (+3,08%)

IBEX: els valors que més cauen son PharmaMar (-3,925) i Solaria (-2,64%)

L'IBEX puja un 0,38%, fins als 8.410 punts