Notícies de Últimes notícies

ep varias cajas con la vacuna contra la covid-19 de astrazeneca en un centro de vacunacion de la

Itàlia fa servir el veto europeu a l'exportació de vacunes amb un enviament adreçat a Austràlia

Itàlia va paralitzar a la tarda de dijous la sortida d'un carregament que comptava amb 250.000 dosis de la vacuna d'AstraZeneca dirigides a Austràlia. Segons fonts europees, el veto a la sortida del contingent s'ha fet per evitar que dosis produïdes a la Unió Europea (UE) siguin exportades a un tercer país, mentre que el fabricant incompleix els volums de subministrament acordats amb el club comunitari.

ep muestras de una de las vacunas contra covid-19 que se someteran a ensayos clinicos

La UE 'es posa les piles' amb Sputnik V després de la ruptura al bloc per les vacunes

La lentitud de la Unió Europea (UE) a l'hora d'examinar i donar el seu vistiplau per a l'ús de les diferents vacunes que ja són al mercat, sumat als problemes de subministrament i al fet que Europa està a la cua en ritme d'immunització, han provocat que diversos Estats membres moguin fitxa i busquin proveïdors pel seu compte. Rússia, Israel i la Xina estan entre els candidats que exploren Àustria, Hongria i Dinamarca en un moviment que ha obert una bretxa en la unitat que els Vint-i-set havien exhibit pel que fa a les inoculacions.

ep logo de apple

Les tecnològiques no paren de caure des de màxims: aprofitar per comprar?

"La tecnologia sembla haver entrat en una fase de debilitat cada vegada més accentuada". Edoardo Fusco, analista de mercats d'eToro, resumeix amb aquesta afirmació una realitat que s'està vivint ara al mercat de renda variable. Així ho constata José María Rodríguez, expert tècnic de Bolsamanía, qui coincideix amb Fusco en què aquests descensos estan motivats per "una rotació de carteres".

ep bolsa- el ibex 35 se da la vuelta a media sesion -061 y cae hasta los 8000 puntos

L'IBEX s'aferra als 8.300 punts sostingut per Telefónica, Iberdrola i Repsol

L'IBEX ha pujat un 0,3%, fins als 8.354 punts, després de marcar un mínim intradia als 8.278 enters, després que ahir 'punxés' en el seu intent de superar els màxims de l'any. Els analistes de Bolsamanía no descarten que busqui cobrir el buit alcista que es va deixar dilluns als 8.225 punts abans de tornar a atacar aquests màxims. "Malgrat tot, el seu aspecte tècnic és bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient la superació dels 8.439 punts", afegeix César Nuez, analista de Bolsamanía i responsable de Trader Watch.

Nasdaq 100: +0,75%; S&P 500: +0,48%

L'BEX tanca amb pujades del 0,30%, fins als 8.354 punts

IBEX: els títols que més cauen són Cellnex (-3,76%) i ArcelorMittal (-3,13%)

IBEX: els títols que més pugen són Telefónica (+3,18%) i Iberdrola (+2,95%)

El barril de petroli tipus Brent puja un 5,12%, fins als 67,38 dòlars