ep archivo - detalle del logo de acerinox en el edificio de su sede en madrid espana
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Acerinox s'ha guanyat als analistes amb els seus resultats. La cotitzada de l'IBEX 35 ha tornat als números negres el 2020, tancant la sessió de dilluns amb un rebot del 5,58% aupada pel suport d'analistes, com els de Renta 4, que aprofiten per pujar el seu preu objectiu des dels 11 fins als 12,4 euros per acció i li reiteren la seva recomanació de 'sobreponderar'.

  • 10,21€
  • 1,79%

"La conferència de resultats duta a terme per l'equip directiu d'Acerinox confirma les bones perspectives de la companyia de cara a 2021", reconeix l'entitat de banca privada al seu últim informe.

"La recuperació d'Europa pot ser el seu principal catalitzador de cara a 2021", sosté Renta 4. "NAS seguirà sent el motor del grup, consolidant la pujada de preus implementada des de principis d'any i amb un manteniment de les bones perspectives", afegeix.

Sobre VDM, des de Renta 4 subratllen que comença a veure "una recuperació de les comandes l'impacte de la qual es registrarà des de finals del primer trimestre d'aquest any".

Des d'un punt de vista tècnic, l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, destacava aquest dilluns que Acerinox està "atacant la part alta del canal baixista dels últims sis anys". A més, recorda que els seus títols acumulen un ral·li del 15% aquest any.

Noticias relacionadas

contador