Notícies de Últimes notícies

ep archivo - recurso de grifols

Grifols compra 25 centres de plasma als EUA a BPL per 370 milions de dòlars

Grifols ha tancat la compra de 25 centres de donació de plasma als Estats Units a BPL Plasma, filial de Bio Products Laboratory, per un import de 370 milions de dòlars (uns 305 milions d'euros), segons ha anunciat aquest dilluns la companyia, que ha precisat que aquesta operació ja ha rebut les aprovacions reguladores necessàries i es finançarà amb recursos propis sense emetre deute.

warren-buffett

Warren Buffett dona l'esquena als EUA i es bolca amb aquest rival xinès de Tesla

Néixer. Créixer. Morir. Però abans, llegir la carta anual de Warren Buffett religiosament. Cada any. La missiva de l'Oracle d'Omaha als accionistes de Berkshire Hathaway és un d'aquells esdeveniments que cada inversor marca en vermell al calendari. I l'última guarda un detall que per a alguns passarà inadvertit: ja està més invertit en BYD (8,2%), un dels grans rivals xinesos de Tesla, que en General Motors (3,7%), la fabricant que és més nord-americà que Clint Eastwood passejant-se per un porxo en el qual oneja orgullosa la bandera del seu país.

ep archivo - bitcoin

Alternatives a la compra de bitcoins per seguir JP Morgan i invertir-hi un 1%

L'idil·li entre el bitcoin, les corporacions i la banca de Wall Street contínua tot i la recent correcció del ral·li de febrer que va portar la reina de les monedes digitals a recalar als 43.000 dòlars el cap de setmana, en una caiguda a prop del 25 % des del màxim de tan sols set dies abans, per sobre dels 58.000 dòlars. No obstant això i malgrat aquest retrocés, la creació de Satoshi Nakamoto segueix sent un 50% per sobre del nivell de 30.000 dòlars amb què va començar l'any i rep cada vegada més i més suport dels grans inversors. Sense anar més lluny, JP Morgan ha recomanat als inversors, amb molta cautela, que considerin afegir la moneda digital als seus col·locacions de capital.

L'or (1.734 dòlars) cotitza a nivells de mitjans de juny de 2020

L'IBEX puja un 1,26%, fins als 8.328 punts