ep archivo - banco sabadell
BANCO SABADELL - Archivo

Els analistes de Bankinter han pujat el preu objectiu a Banc Sabadell, des dels 0,33 euros fins als 0,5 euros per acció, mentre que mantenen la seva recomanació de 'neutral'.

  • 0,66€
  • -3,67%

L'entitat estudia la venda de la seva filial tecnològica al Regne Unit, una operació per la qual, sembla, hi hauria més interessats que pel negoci bancari. El mercat especula amb una valoració de fins a 500 milions d'euros per la plataforma tecnològica (Sabis UK), l'equivalent al 20% de la capitalització borsària de l'entitat catalana.

Davant d'això, des de Bankinter consideren que "seria una bona notícia" per a Sabadell, ja que podria recuperar part de la inversió realitzada i compensar les pèrdues de la filial, que el 2020 van ser de 220 milions d'euros.

No obstant això, assenyalen que hi ha una gran incertesa sobre el preu que Sabadell podria obtenir pel negoci bancari en el seu conjunt i s'especula que podria estar entre els 500 i els 700 milions d'euros.

D'altra banda, els analistes de Bankinter mantenen el consell de neutral fins a conèixer els detalls de el nou pla estratègic, la presentació del qual està prevista per al proper mes de maig, la guidance del nou CEO i el camí a seguir al Regne Unit.

contador