Notícies de Últimes notícies

ep societe generale

Société Générale cancel·la el dividend després de la recomanació del BCE

El consell d'administració del banc francès Société Générale ha decidit mantenir la convocatòria de junta general d'accionistes de l'entitat per al 19 de maig, però, seguint la recomanació del Banc Central Europeu (BCE), ha anunciat la cancel·lació de qualsevol distribució de dividend corresponent a l'exercici 2019.

ep merlin properties

JP Morgan rebaixa el preu de Merlin però encara li dóna un potencial del 60%

El banc estatunidenc JP Morgan ha retallat el preu objectiu la socimi Merlin Properties fins als 11 euros des dels 14,50 euros previs, al mateix temps que reitera el seu consell de 'sobreponderar'. Aquest preu objectiu nou encara suposa adjudicar a la companyia un fortíssim potencial del 60% des dels actuals nivells de cotització (6,9 euros).

coronavirus-des-soignants-portent-des-masques-dans-un-hopital-qui-accueille-des-patients-malades-du-covid-19 20200330174537

L'Ibex comença l'abril amb pèrdues del 3% després de desplomar-se un 29% en el primer trimestre

Després d'un primer trimestre horrible, en el qual les borses mundials s'han esfondrat -l'Ibex ha acabat com el pitjor índex europeu, amb un enfonsament del 29%-, abril ha començat amb més pèrdues del 3% per a l'índex espanyol, després de les previsions pessimistes de Donald Trump respecte al coronavirus. El president dels Estats Units ha dit que les dues setmanes vinents seran "molt doloroses" i ha estimat que la malaltia causarà entre 100.000 i 240.000 morts al país. Els futurs nord-americans es deixen ara un 1,5% i a l'Àsia han dominat els números vermells aquesta matinada.

L'Ibex tanca amb fortes caigudes, del 3,04% fins als 6.579,4 punts

Ibex: els valors que més pugen són Ence (+4,16%) i Merlin Properties (+3,93%)

Ibex: els títols que més cauen són CIE Automotive (-7,75%) i ArcelorMittal (-7,06%)