Notícies de Últimes notícies

ep el ministro de transportes movilidad y agenda urbana jose luis abalos en el congreso

Ábalos defensa un "pla de recuperació" per a les aerolínies i acords amb passatgers

El ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, ha plantejat aquest dilluns la necessitat d'un "pla de recuperació" dirigit a les aerolínies davant la situació d'emergència sobrevinguda per l'expansió del virus Covid-19 i ha defensat la possibilitat d'arribar a acords entre les companyies i els passatgers afectats per la suspensió de vols.

ep cuidadorpersona dependiente

Les treballadores de la llar només poden continuar treballant si és per fer-se càrrec de persones vulnerables

El Decret llei aprovat aquest diumenge pel Govern era contundent. A partir del 30 de març, totes les activitats considerades no essencials i que impliquin desplaçaments es paralitzen fins al 9 d'abril. Això afecta, entre altres col·lectius, el de les treballadores de la llar. La llista en la qual es detalla quins eren són serveis essencials ho deixa clar: només podran seguir treballat aquelles treballadores la funció de les quals sigui atendre persones en situació de vulnerabilitat. Què passa amb la resta? I les treballadores internes?

ep el presidente de iberdrola ignacio sanchez-galan

Iberdrola va accelerar la compra d'accions la setmana passada davant la junta d'aquest dijous

Iberdrola celebrarà aquest dijous la primera junta anual d'accionistes de les grans energètiques de l'Ibex aquest 2020. Ho farà a distància, i després que Naturgy posposés la seva per l'epidèmia de coronavirus. L'empresa presidida per Ignacio Sánchez Galán celebrarà la trobada amb els seus accionistes en aquesta situació atípica i després de reforçar la compra d'accions pròpies.

Tanca Wall Street: Dow Jones: +3,19%; S&P 500: +3,35%; Nasdaq: +3,62%