ep merlin properties
EUROPA PRESS

El banc estatunidenc JP Morgan ha retallat el preu objectiu la socimi Merlin Properties fins als 11 euros des dels 14,50 euros previs, al mateix temps que reitera el seu consell de 'sobreponderar'. Aquest preu objectiu nou encara suposa adjudicar a la companyia un fortíssim potencial del 60% des dels actuals nivells de cotització (6,9 euros).

  • 9,98€
  • 1,84%

JP Morgan estima per a enguany una caiguda del benefici per acció de Merlin del 18% i un descensos del -20,1% per a 2021.

A l'inici de l'any, el banc passava revista al sector immobiliari europeu i triava a Merlin Properties i a Colonial com dos dels seus valors favorits de cara a 2020. Llavors rebaixava el preu de Merlin fins a aquests 14,50 euros des dels 15 euros previs. A Colonial li adjudica també un consell també de 'sobreponderar' i n'elevava el preu des dels 12 euros als 12,3 euros per acció.

JP Morgan apuntava al gener que les immobiliàries europees haurien d'afrontar el 2020 reptes similars als de 2019, com "les expectatives d'un major creixement de l'economia global". Respecte a això, assenyalava a febrer com "un mes clau per al sector amb els resultats de 24 empreses del totxo i una gran quantitat de resultats macro que marcaran el to de la resta de l'any". Aquestes afirmacions es feien abans de l'esclat del coronavirus, que ha canviat el panorama per complet.

Noticias relacionadas

contador