Notícies de Últimes notícies

Telefónica dóna un respir a la seva tresoreria i al dividend en ajornar-se la subhasta del 5G

El Govern ha deixat en l'aire quan se celebrarà la subhasta de les operadores de telecomunicacions que permetrà el desplegament del 5G, el pròxim salt tecnològic. La crisi del coronavirus la posposa, perquè s'havia de celebrar de manera imminent. Així, la tecnologia haurà d'esperar però, al mateix temps, les companyies, com Telefónica, guanyen temps per a la seva pròpia tresoreria.

autonomos y paro

Totes les ajudes per als autònoms: què es necessita i qui hi pot accedir

Aquests últims dies, el Govern encapçalat per Pedro Sánchez ha aprovat diversos decrets amb una bateria de mesures destinades a intentar alleujar la situació en la qual es troben els autònoms després de decretar-se l'estat d'alarma pel coronavirus i tot el que això comporta a nivell econòmic. Entre elles, una moratòria del pagament de les cotitzacions, el dret al bo social, poder rescatar el pla de pensions, o una prestació especial per cessament d'activitat. Quines són les mesures i què es necessita per a poder-hi accedir?

ep imagen de un concesionario

Espanya ven un 90% menys de cotxes pel confinament, el pitjor país d'Europa

Espanya va camí de ser el pitjor concessionari d'Europa el 2020. El nostre país ven un 90% menys de cotxes des de l'inici del confinament. Així ho destaca Goldman Sachs al seu últim informe, citant com a font les estadístiques del Ministeri d'Interior. Les previsions del banc d'inversió nord-americà per al conjunt de l'any no són gaire més optimistes, i anticipen una caiguda del 28,6%, la més gran de tot el Vell Continent.