Notícies de Últimes notícies

ep bandera china ondeando en la plaza de tiananmen de pekin

L'enquesta privada de l'activitat industrial xinesa de març també bat expectatives

Després que l'índex de l'activitat manufacturera oficial del Govern xinès per al mes de març deixés molt bones sensacions i situés la indústria del país asiàtic en el terreny de l'expansió, l'enquesta privada d'aquest sector que elabora Markit també ha batut expectatives. L'índex de gestors de compres de manufactures de Caixin / Markit per al mes passat va ser de 50,1 comparat amb els 40,3 del mes anterior, cosa que indica una lleu expansió del sector fabril.

ep la eurodiputada de erc diana riba

ERC pide a UE y ONU investigar el aviso del Supremo sobre el confinamiento de los presos del 'procés'

BARCELONA, 1 (EUROPA PRESS) La eurodiputada de ERC Diana Riba ha pedido este miércoles por carta al comisario de Justicia de la Comisión Europea, Didier Reynders, y a la Alta Comisionada para los Derechos Humanos de la ONU, Michelle Bachelet, que investiguen y actúen ante la advertencia del Tribunal Supremo (TS) sobre que funcionarios de prisiones podrían incurrir en un delito de prevaricación si los políticos presos por el 'procés' pasan el confinamiento en su casa.

ep nous bitllets de 100 i 200 euros maig 2019

L'euro cedeix més terreny contra el dòlar després dels nefastos PMI

L'euro cedeix terreny contra el dòlar aquest dimecres i incrementa les pèrdues amb què va iniciar la setmana, en una jornada en què s'han publicat unes dades de manufactures de l'eurozona que retornen al mercat els temors d'una recessió global. La divisa comunitària ha arribat a deixar-se gairebé un 1% i es manté per sota d'1,0950 dòlars, des del nivell d'1,1150 dòlars d'inicis de setmana. Això deixarà l'euro baixista per tercer mes consecutiu. Això, considerant a més que l'amplitud d'aquest mes tan turbulent va ser de més de 800 punts.

ArcelorMittal (-5,20%) i BBVA (-5,37%), els dos pitjors valors de l'Ibex ara

Mapfre (+4%) i Ence (+2,68%), els dos millors valors de l'Ibex ara

Futurs Wall Street: Dow Jones: -2,63%; S&P: -2,67%; Nasdaq: -2,30%

Ibex: -1,57% (6.679); Dax: -3%; Cac: -3,47%; Ftse 100: -3,53%; Ftse MIB: -1,57%