Notícies de polsos

ep gonzalo gortazar consejero delegado de caixabank izq y jose ignacio goirigolzarri presidente de

Fitch manté els ràtings de Bankia i CaixaBank, sense comptar la possible fusió

Fitch Ratings ha decidit mantenir sense canvis les notes com a emissors a llarg termini tant de Bankia com de CaixaBank. Però també ha alertat aquest dimecres que les seves revisions no tenen en compte el potencial efecte creditici de la fusió entre tots dos ja que aquesta encara no s'ha formalitzat ni se n'han definit els termes.

ep vista de la bolsa de madrid espana

Urbas entra al terreny de Berkeley: ofereix una alternativa per a invertir en mineria

Urbas s'ha adonat que no pot sobreviure centrat únicament en l'immobiliari i ha decidit diversificar el seu negoci. La seva última aposta se centra en la mineria, aprofitant que només hi ha una altra companyia d'aquest sector a la borsa espanyola. Es tracta de Berkeley, el gran 'chicharro' de l'any que acumula una revaloració superior al 275%.

ep una mujer pasa junto a una tienda zara

La millor xifra del negoci d'Inditex és als seus magatzems: redueix els 'estocs' un 20%

Inditex ha donat per tancada a la crisi de resultats provocada per l'epidèmia de coronavirus. Torna a fer beneficis al segon trimestre de l'any i va rebre aquest dimecres el suport dels inversors amb una alça del 8%. No obstant això, aquesta dada no és l'única cosa rellevant d'uns comptes de resultats que van superar les previsions més optimistes.