zara inditex portada

A Inditex li va bé la 'nova normalitat'. La tèxtil gallega dirigida per Pablo Isla ha convençut als analistes amb els seus comptes del segon trimestre en els quals hi destaquen "la flexibilitat del seu negoci, unes vendes en línia amb el que es preveia i la resta de magnituds batent expectatives", en paraules de Renta 4.

  • 44,70€
  • -1,08%

Els analistes d'aquesta entitat de banca privada li reiteren a Inditex el seu consell de 'sobreponderar' i un preu objectiu de 29,5 euros per acció.

"Esperem un impacte positiu en la cotització després que Inditex s'hagi adaptat ràpidament a un entorn de vendes molt inferior al del primer semestre del 2019 (-37%) i en el qual destaca la venda per internet (+74% vs 1S 19) i en el qual la reobertura de botigues (amb restriccions) ja gairebé és completa i la caiguda de vendes enfront de 2019 es va reduint mes a mes".

A Bankinter reiteren també la seva confiança en Inditex, a la qual mantenen la seva recomanació de 'comprar' i un preu objectiu de 28 euros (amb el títol a 23,88 euros). "Els resultats han superat les estimacions i el segon trimestre mostra un punt d'inflexió amb una reducció de les vendes de -31,4% vs -44% el 1T20".

Els analistes de l'entitat taronja destaquen també l'augment de vendes online (+74%) durant aquest període i "la solidesa del model es demostra amb una sòlida posició de caixa, la retallada dels costos operatius de -21% i la reducció d'inventaris".

Noticias relacionadas

contador