ep proyecto de fluidra en el aceh aquatic center de indonesia
FLUIDRA - Archivo

En un informe titulat 'Fent un gran salt' ('Making a big splash'), els experts de Berenberg anuncien que inicien la cobertura de Fluidra amb un consell de 'comprar' i un preu objectiu de 17,50 euros. Aquest preu suposa atorgar-li un potencial del 25% des dels nivells actuals de cotització.

  • 19,92€
  • 2,95%

"Fluidra és el líder mundial en l'atractiu mercat dels equips de piscina, que preveiem que creixi al voltant d'un 5%", assenyalen els analistes alemanys. "La companyia complementarà aquest creixement amb guanys graduals de quota de mercat i adquisicions de reforç gràcies al seu fort posicionament competitiu", afegeixen.

La tendència a estar-se a casa per la pandèmia de coronavirus ha impulsat la demanda de piscines residencials. "Fluidra continuarà la seva expansió de marges enmig de les sinergies de costos de la fusió amb Zodiac, els guanys d'eficiència orgànica i l'apalancament operatiu", afegeixen aquests experts.

Fluidra va anunciar a la fi del mes de juliol que el seu benefici net havia augmentat un 90,6% al primer semestre de l'any a causa de la pandèmia. La companyia va avançar que espera un fort final de la temporada de piscines residencials a l'hemisferi nord durant el tercer trimestre, reforçat per la tendència del “queda't a casa”. Les xifres de vendes inicials del juliol mostren un creixement continuat de doble dígit.

En paraules del president executiu de Fluidra, Eloi Planes, “avui som una companyia més forta, que ha demostrat la seva capacitat per reaccionar en moments difícils i obtenir resultats positius. Encara que la pandèmia ens ha deixat un món dinàmic i volàtil que exigeix prudència, les nostres perspectives per a tot l'any són prometedores”.

Noticias relacionadas

contador