ep ascensor fotovoltaicozardoya otis 20190730145908
ZARDOYA OTIS - Archivo

El Consell d'Administració de Zardoya Otis ha acordat per unanimitat distribuir el segon dividend a compte dels resultats de l'exercici comprès entre l'1 de desembre de 2019 i el 30 de novembre de 2020, per un import brut de 0,065 euros per acció, a totes les accions en circulació.

  • 7,06€
  • 0,00%

D'aquesta manera, la companyia abonarà fins a un màxim de 30.580.180,22 euros, que és el resultat de multiplicar el dividend per acció pel nombre total d'accions. D'aquest import màxim se'n restarà l'import que resulti de multiplicar la quantitat de 0,065 euros abans indicada pel nombre d'accions que estiguin en autocartera en el moment en què els accionistes tinguin dret a percebre el pagament del dividend.

El pagament d'aquest dividend a compte s'efectuarà a través de l'entitat agent BBVAESMMBAG, i les dates rellevants de l'operació són les següents:

- Última data de contractació en la qual les accions de la companyia es negocien amb dret a rebre el dividend (last trading date): 6 d'octubre de 2020.

- Data a partir de la qual les accions de Zardoya negociaran sense dret a percebre el dividend (ex date): 7 d'octubre de 2020.

- Data en la qual es determinen els titulars inscrits que poden exigir a Zardoya la prestació al seu favor (record date): 8 octubre de 2020.

- Data de pagament (payment date): el dividend es farà efectiu el 9 d'octubre de 2020.

Zardoya Otis ha afegit que el Consell ha considerat incrementar el dividend fins als 0,065 euros per acció, mantenint una posició prudent "donat el nivell d'incertesa econòmica en el qual ens trobem". "El Consell d'Administració avaluarà l'import de futurs dividends en funció de l'evolució dels esdeveniments i del resultat de la companyia", ha precisat.

Noticias relacionadas

contador