Notícies de polsos

le-secteur-manufacturier-reste-en-contraction

El sector manufacturer espanyol registra una forta contracció al març pel Covid-19

El brot del Covid-19 va afectar el sector manufacturer espanyol al març, un mes en què va registrar una forta contracció a mesura que la pandèmia mundial ha anat afectant la producció i al cessament d'activitat després del decret d'estat d'alarma. A més, la confiança sobre el futur va caure fins al seu nivell més baix mai vist, segons les dades de l'índex PMI publicat aquest dimecres.

renta-fija

La prima de risc puja mentre Espanya reclama "una resposta europea" al virus

La prima de risc espanyola puja a la sessió d'aquest dimecres fins a la zona dels 118 punts bàsics, amb la rendibilitat del bo espanyol al 0,65%. La ministra d'Assumptes Econòmics, Nadia Calviño, ha matisat que encara que els coronabons no arribin a ser una realitat, Espanya no contempla adreçar-se al mecanisme del rescat econòmic. Per part seva, Holanda s'ha disculpat després de reconèixer la seva falta d'empatia.

ep planta de gestamp 20200323115912

Retallada de Barclays a Gestamp: "Ara la seva situació és molt més alarmant"

Gestamp està encerclada. Barclays passa la tisora per la cotitzada espanyola al seu últim informe i en rebaixa el preu objectiu des dels 3,20 euros als 2 euros per acció. A més, el banc britànic reitera el seu consell d''infraponderar'. El motiu? Tots els mercats rellevants de la companyia estan afectats pel virus i, com a resultat, "ara la seva situació és molt més alarmant".