coronavirus-trump-dit-avoir-propose-l-aide-us-a-l-iran-et-la-coree-du-nord

El president estatunidenc, Donald Trump, va demanar aquest dimarts que el Congrés aprovi un paquet d'inversions en projectes d'infraestructura per valor de 2 bilions de dòlars per pal·liar el cop que l'economia nord-americana sofreix per la pandèmia del coronavirus.

"Amb les taxes d'interès als Estats Units a ZERO, aquest és el moment de fer la nostra Llei d'Infraestructura esperada durant dècades", va dir Trump a Twitter.

El mandatari va afegir que "ha de ser MOLT GRAN I AMBICIOSA, Dos bilions de dòlars, i enfocada únicament als llocs de feina i a reconstruir el que va ser en altres temps la gran infraestructura del nostre país!".

Trump ha impulsat des de fa temps un pla per modernitzar carreteres, ponts i altres infraestructures essencials arreu del país, que el president considera que es troben en un estat deplorable.

La proposta arriba una setmana després que el mandatari nord-americà signés un paquet de rescat per 2 bilions de dòlars, dirigit principalment a ajudar les empreses a sobreviure la paralització econòmica al país, conseqüència de les mesures implementades per frenar la propagació del coronavirus.

Noticias relacionadas

contador