Notícies de polsos europa

ep deutsche bank

Deutsche Bank cau després d'anunciar un descens del 65% en el seu benefici

El banc alemany Deutsche Bank ha anunciat un benefici net de 229 milions d'euros durant el tercer trimestre de l'any, un 65% inferior al registrat durant el mateix període de fa un any però per sobre dels 149 milions que esperaven els analistes. Tot i així, l'entitat ha caigut un 5% aquest dimecres i s'acosta als seus mínims històrics.

ep recurso cie automotive

CIE Automotive cau després de guanyar un 20% més fins al setembre

CIE Automotive (-2,54%) va obtenir un benefici net de 189,7 milions d'euros durant els primers nou mesos de l'any, un 20% més que durant el mateix període de l'any anterior. Tenint en compte els extraordinaris positius de 146 milions, aquest benefici ascendiria fins als 335.700.000 d'euros.

ep dia tienda

Moody's: el benefici de DIA seguirà caient per Lidl i Mercadona

Moody’s li ha donat un altre cop a DIA. L'agència ha assenyalat que el benefici de DIA seguirà caient per la forta pressió competitiva de Lidl i Mercadona. Moody’s apunta que l'EBITDA de la companyia creixerà menys d'un 2% durant el període de 2017-2019. Les accions de la companyia han tornat a enfonsar-se aquest dimecres, un 5,65%, després que intentessin recompondre durant la passada sessió.

ep ibex

L'IBEX no aconsegueix rebotar i marca nous mínims de dos anys

Una altra sessió en vermell per a l'IBEX, i ja en van tres. El selectiu ha tornat a protagonitzar una sessió que ha anat de més a menys. L'IBEX ha començat amb pujades, però finalment s'ha capgirat i ha tancat amb una caiguda del 0,56% fins als 8.677 punts. D'aquesta manera el selectiu ha marcat nous mínims de dos anys.