Notícies de polsos divises

dolar1

La imputació per 12 delictes dels caps de campanya de Trump frena el pròsper dòlar

La investigació sobre la presumpta ingerència russa en les eleccions dels EUA torna a l’escena. En el marc de les indagacions, l'excap de campanya del president nord-americà, Donald Trump, ha estat imputat per conspiració contra els EUA i blanqueig de capitals i els inversors han frenat l'auge del dòlar, que s'ha precipitat a mínims d'una setmana contra el ien.

bitcoin

El bitcoin desafia Buffett, Dimon i els escèptics: marca una nova fita als 6.300 dòlars

A hores d'ara ja ningú pot negar que la brutal pujada del preu del bitcoin de mes del 525% és un dels temes calents dels mercats el 2017. I com més puja, més advertències en contra acumula. Una de les més recents, la del magnat i inversor Warren Buffett que també ha avisat sobre el caràcter de bombolla del mercat de les monedes digitals. Però el bitcoin, aliè a tots els seus detractors ha assolit una nova marca històrica per sobre dels 6.300 dòlars, segons l'índex de CoinDesk.

money euros cash

Augmenta el risc a la baixa per un euro pressionat entre el BCE i la tensió a Catalunya

L'euro va seguir prolongant la seva caiguda a finals de la setmana passada per sota de la barrera dels 1,1600 dòlars, afectat per la ressaca després de l'inesperat missatge del Banc Central Europeu (BCE) destinat, precisament, a mantenir la moneda a la ratlla. Aquest dilluns es manté deprimit al voltant d'aquest nivell, per un còctel d'esdeveniments a una i altra banda de l'Atlàntic i "el risc baixista augmenta en el curt termini", alerten experts de Danske Bank.