Notícies de polsos divises

dentacoin global 1

Dentacoin, la febre per la blockchain i les ICOs arriba a la salut dental

Les infinites aplicacions de la plataforma blockchain, el màxim exponent és la famosa moneda digital bitcoin, comencen a arribar a tot tipus de negocis. Qualificada pels experts com una nova Internet 2.0, la 'cadena de blocs', el gran llibre comptable que vertebra les operacions en la moneda digital, promet revolucionar absolutament tots els sectors industrials i de serveis. També el de la cura dental.

dolar1

El dòlar es pren un respir i la lliura aprofita l'optimisme al voltant del Brexit

El ral·li del dòlar d'aquesta setmana, estimulat pels comentaris de la Reserva Federal dels EUA (Fed) i per l'anunci del pla tributari del president del país, Donald Trump, ha perdut gas a mesura que els inversors s'adonen que encara hi ha molts sots al camí. Tant perquè el banc central emprengui la tercera pujada de tipus projectada aquest any com perquè l'ambiciós pla de Trump passi els tràmits al Congrés, més tenint el precedent dels nombrosos esculls que va trobar la seva reforma sanitària. En aquest context, el 'bitllet verd' retrocedeix i els operadors aprofiten l'ocasió per iniciar un rebot en l'euro i per donar ales a la lliura.

cbyuan923

Els bancs xinesos surten en defensa del iuan, que cau a mínims d'un mes

El recent ral·li del dòlar es cobra el seu peatge en el iuan. Els bancs estatals han intervingut al mercat xinès venent petites quantitats de dòlars per subjectar el renminbi que acumula una caiguda d'un 3% des del seu rècord de 21 mesos arribat a inicis d'agost. El canvi contra el dòlar que fixa diàriament el banc central del gegant asiàtic se situa en mínims d'un mes.

dolar1

El dòlar perllonga la seva figura alcista per quart dia consecutiu, tot i els dubtes al voltant de Trump

L'excitació al voltant del pla de reforma fiscal del president dels EUA, Donald Trump, ha continuat oferint impuls al dòlar, que acumula quatre jornades consecutives de guanys contra l'euro i també en l'índex que mesura el seu acompliment davant d'una cistella de sis monedes rivals. En ambdós casos, el 'bitllet verd' es manté en màxims d'un mes, encara que els experts avisen que l'entusiasme s'anirà esvaint perquè el republicà "en realitat va oferir zero detalls sobre aquest pla, més enllà del seu mer anunci", segons Kathy Lien, analista de BK Asset Management.