Notícies de polsos divises

bitcoin-cryptomonnaie-monnaie-virtuelle-par-btckeychain-via-flickr-cc-license-by

El bitcoin es recupera d'un 'mini flash-crac’ després de les notícies que Rússia prohibirà les plataformes d'intercanvi

Després de la commoció al mercat de les monedes virtuals que va causar l'anunci del Banc Popular de la Xina de la prohibició del comerç amb el bitcoin i les monedes virtuals al gegant asiàtic, altres reguladors han amenaçat amb adoptar accions similars. El setge dels supervisors monetaris i dels mercats sobre aquests actius s'estreny i Rússia podria ser el següent en intervenir per abolir al país el comerç amb monedes virtuals.

50 dolares bolsillo

El dòlar es pren un descans en el seu ral·li, fins quan?

El ral·li en el qual es troba immers el dòlar des de fa algunes jornades s'ha pres una pausa al camí aquest dilluns, amb el renovat focus de tensions a Corea del Nord. No obstant això, els analistes creuen que la bona ratxa del 'bitllet verd' no té aspectes d'acabar-se, menys a mesura que avanci l'any i s'acosti el mes en què el consens de mercat espera la tercera pujada de tipus de la Reserva Federal dels EUA (Fed).

dolar1

El dòlar torna a sentir la pressió de la tensió a Corea del Nord

Després de diverses jornades immers en una constant tendència alcista, que l'ha portat a assolir màxims de diverses setmanes contra els seus principals rivals, el dòlar opera sota pressió aquest dilluns. Els inversors extremen la seva cautela en el 'bitllet verd', que tracta de treure la ressaca de la dada del mercat laboral de divendres i que pateix per les noves tensions a la península de Corea.

ep euro dolar portada

L'euro, en mínims de vuit setmanes davant d'un dòlar pròsper que espera l'informe d'ocupació

El bon acompliment que el dòlar ha mostrat durant les últimes jornades prossegueix aquest divendres, amb la moneda dels EUA escalant a màxims de vuit setmanes contra un apallissat euro, que cau per sota dels 1,1690 dòlars. A l'índex que mesura el seu acompliment contra sis divises rivals, el seu comportament és similar i escala al seu millor nivell en gairebé dos mesos i deixa guanys també contra la lliura i el ien. El proper sotrac que ha de sortejar el 'bitllet verd' és l'informe d'ocupació dels EUA, que arribarà distorsionat per l'impacte dels huracans.