Notícies de política

wall-street-cloture-en-baisse

Wall Street rebota un 1% després de la marxa enrere de Trump sobre els estímuls econòmics

Wall Street rebota un 1% aquest dimecres després de la marxa enrere de Donald Trump. El president estatunidenc, que va abandonar recentment l'hospital després de donar positiu per coronavirus, va deixar caure que abandonava les negociacions per a un pla d'estímuls que tots esperaven... i una hora més tard, es desdiu i urgeix el Congrés a aprovar-lo com més aviat millor (amb les seves condicions).

ep el presidente del gobierno pedro sanchez i y la ministra de economia y vicepresidenta tercera del

Pla de Recuperació del Govern: 72.000 milions i 800.000 ocupacions d'aquí al 2023

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha presentat aquest dimecres el 'Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l'Economia Espanyola' que Brussel·les vol conèixer abans del 15 d'octubre. Segons ha anunciat Sánchez, el gruix de l'esforç es farà en els tres primers anys, amb 72.000 milions d'euros per al període 2021-2023. "Cal accelerar el calendari. És necessari que es posi en marxa com més aviat millor".

wall-street-ouvre-en-hausse 20200821111638

Wall Street cotitza amb signe mixt, a l'espera de les paraules de Jerome Powell

Wall Street cotitza aquest dimarts amb signe mixt, a l'espera de la compareixença del president de la Reserva Federal (Fed), Jerome Powell. A més, les principals borses estatunidenques continuen monitorant de prop l'estat de salut de Donald Trump. El mandatari nord-americà ha abandonat l'hospital durant la nit del dilluns afirmant trobar-se "millor que fa 20 anys".