inversoresinstitucionalescb1

Deutsche Bank encara no s'atreveix a invertir decididament en borsa. Rosa Duce, responsable d'Estratègia de Mercats del banc alemany a Espanya, reconeix que l'entitat manté "una visió prudent de la renda variable amb un pes neutral a les carteres".

"Encara que s'esperen correccions, haurien de ser puntuals, atès que es manté el suport dels bancs centrals, i per tant, continua havent-hi molta liquiditat en cerca de rendibilitat", explica el seu últim informe mensual.

Sobre la renda fixa, Duce i, per extensió, Deutsche, mantenen la seva visió negativa sobre els bons públics per les seves baixes rendibilitats, i aposta pel deute corporatiu i emergent (aquesta última en divisa forta, i preferiblement asiàtica). Des de Deutsche també preveuen "volatilitat per una propagació encara més extensiva de la pandèmia durant els mesos d'hivern i el risc de nous confinament que frenin la recuperació".

La complexitat de l'últim trimestre de l'any s'evidencia també a ulls del banc alemany "pels molts focus d'incertesa oberts". D'una banda, "la situació sanitària a tot arreu pot complicar-se per l'arribada de l'hivern, i això podria comportar més confinaments selectius".

Això pot derivar en "un empitjorament de les dades econòmiques (que s'havien recuperat a l'estiu) i, per tant, més desconfiança en la recuperació". Després hi ha la política, amb dos grans fronts oberts: el Brexit i les eleccions dels EUA. Finalment, hi ha la temporada de resultats empresarials, de la qual Deutsche n'espera "una recuperació comparat amb les fortes caigudes del segon trimestre, però amb xifres encara febles".

Noticias relacionadas

contador