comunidad madrid aguado ayuso portada

L'Audiència Nacional ha desestimat la mesura cautelaríssima contra el tancament i les restriccions de Madrid demanades per un advocat particular. El Tribunal explica a la sentència, publicada aquest dilluns, que no concorren les raons d'especial urgència en aquest cas.

L'Audiència continua adduint que aquesta mesura ha de ser adoptada en circumstàncies d'urgència excepcional o extraordinària, i d'una major intensitat a la qual se li exigeix normalment a les cautelars.

Des del Tribunal argumenten també que les restriccions que l'advocat particular planejava impugnar van dirigides a les CCAA, i no als propis ciutadans. En aquest sentit, l'Audiència conclou al seu acte que no es produeix l'afecció directa dels drets fonamentals de l'actor.

Per això, l'Audiència assenyala que en no contemplar-se la urgència al·legada per l'advocat particular, no es pot emparar aquest recurs en l'article 135 de la Llei Jurisdiccional i de la interpretació jurisprudencial del concepte tècnic-jurídic d'urgència.

L'Audiència insta, en tot cas, que només podran ser impugnades aquelles resolucions dictades per les Comunitats Autònomes i les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla que afectin directa i individualment els propis ciutadans.

Noticias relacionadas

contador