Notícies de economia

ep varias personas realizan compras en el centro comercial la maquinista en barcelona espana

Catalunya reobre els centres comercials, però els manté tancats el cap de setmana

Els consellers de la Generalitat Alba Vergés i Miquel Sàmper han comparegut aquest divendres en roda de premsa per explicar els nous canvis que s'aplicaran a les restriccions. Les flexibilitzacions anunciades entraran en vigor dilluns que ve, 1 de març. Entre elles, l'obertura de dilluns a divendres dels centres comercials i establiments de mida superior a 400 metres quadrats amb un 30% de l'aforament.

tarjeta revolving credito dinero prestamo

I si tens una revolving i no ho saps? La línia que la separa d'una targeta de crèdit

El nombre de consumidors que posseeixen una targeta revolving no és gens menyspreable i el pitjor és que alguns d'ells ni ho saben i la utilitzen per als seus comprar com si tinguessin una targeta de crèdit convencional. El problema és que sense adonar-se'n arriba un dia en què tenen a les seves esquenes un deute a la qual no poden fer front. Com descobrir de quin es disposa? I si aquella targeta que van oferir al supermercat tenia lletra petita?

ep verduras en un supermercado

L'IPC baixa cinc dècimes al febrer, fins al 0,0%, per l'abaratiment de l'electricitat

L'Índex de Preus de Consum (IPC) va baixar un 0,6% al febrer en relació al mes anterior i va situar la seva taxa interanual al 0,0%, cinc dècimes per sota de la de gener, i va registrar així la seva segona taxa positiva consecutiva després de nou mesos en valors negatius, segons les dades avançades publicades aquest divendres per l'Institut Nacional d'Estadística (INE).