von-der-leyen-juge-possible-un-accord-au-conseil-europeen

La presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, ha reconegut aquest dimecres que Brussel·les ha estat "massa optimista" amb el pla de vacunació contra la Covid-19. A més, ha aprofitat l'ocasió per recordar que "la batalla contra el virus és una marató, no un esprint".

En aquest sentit, Von der Leyen ha adduït que es requereix de "previsió, resistència i vigor" i "necessitem anticipar-nos i preparar-nos immediatament".

Tot seguit, la presidenta de la CE ha anunciat que "la setmana que ve llançarem la nostra agenda de preparació contra les noves soques".

Von der Leyen també ha admès que "la producció de noves vacunes és un procés molt complex i no es pot muntar una fàbrica de la nit al dia, de manera que hem creat un grup de treball per incrementar la seva fabricació".

"Segueix sent cert que els europeus hem compartit la vacuna de forma solidària i el pla a Europa s'ha vist accelerat", ha afirmat. "Des de desembre s'han lliurat un total de 26 milions de dosis, però encara no som on volem ser", ha conclòs.

Noticias relacionadas

contador