nueva elon musk portada

La Comissió de Borsa i Valors dels EUA (SEC) torna a investigar el CEO de Tesla, Elon Musk, aquest cop pels seus tuits sobre dogecoin, criticant aquesta moneda, un moviment que havia influït en gran mesura en el seu preu.

Fa unes setmanes, i malgrat haver-se compromès a mantenir-se allunyat de Twitter, el director executiu de Tesla, va tornar a criticar dogecoin a la xarxa social. En una sèrie de tuits, Musk va animar a la comunitat que segueix les monedes digitals a llançar-se a les compres. Després dels tuits de Musk, el preu de dogecoin es va disparar en més del 70% en un dia.

La decisió d'investigar el cap de Tesla no sorprendria als que estiguin familiaritzats amb les accions de Musk, ja que aquesta no és la primera vegada que Musk es fica en problemes pels seus tuits. El 2018, la SEC va criticar el multimilionari amb una demanda pel seu controvertit tweet de "finançament assegurat". Aparentment, Musk va enganyar el públic amb el seu tuit suggerint que havia assegurat fons per dur Tesla a la borsa a 420 dòlars per acció.

Noticias relacionadas

contador