Notícies de Últimes notícies

ep el director del centro de coordinacion de alertas y emergencias sanitarias fernando simon

Fernando Simón dóna positiu en coronavirus: és a casa i aïllat

El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, ha donat aquest diumenge positiu en el primer test per a detectar la presència del coronavirus, i es troba a l'espera d'obtenir nous resultats que confirmin la infecció.

carlos torres (bbva) resultados 2019

BBVA imita el Santander: la seva cúpula renuncia a la part variable de 2020 pel coronavirus

Un altre gran banc que rebaixa el sou de la seva cúpula per la crisi del coronavirus. Si fa uns dies va ser el Santander el que va rebaixar la retribució de la direcció, Ana Botín inclosa, ara és BBVA qui pren una decisió en la mateixa línia. El seu president, Carlos Torres ha enviat un missatge a la plantilla on indica que tota la direcció renuncia a la seva variable de 2020.

ep economia- guindos reclama fomentar politicas fiscales para converger en la ue y sostener las

Guindos (BCE): "Aquesta desgràcia sanitària portarà a una recessió profundíssima"

El vicepresident Banc Central Europeu (BCE), Luis de Guindos, assegura que "aquesta desgràcia sanitària portarà a una recessió profundíssima", ja que, segons els seus càlculs, cada mes de confinament suposarà una caiguda de dos punts del PIB. A més, considera que l'organisme europeu s'ha convertit en "la principal defensa financera que té en aquests moments l'economia espanyola".

Obre Wall Street: Dow Jones: +0,80%; S&P 500: +1,22%; Nasdaq: +1,22%