josé maría álvarez pallete (telefónica) portada
Alberto Sánchez - Bolsamanía

Barclays passa la tisora per les 'telecos' espanyoles. El banc britànic rebaixa el preu objectiu de Telefónica (des dels 7,20 als 6,50 euros), MásMóvil (des dels 30 euros als 23) i Euskaltel (des dels 11 als 10,50 euros), afirmant que ni tan sols aquestes no són "immunes a l'impacte del coronavirus" tot i que es tracta d'un sector a priori "resistent."

  • 22,50€
  • 0,00%

"Després que moltes companyies europees hagin abandonat les seves previsions per a 2020 i cancel·lat el seu dividend, hem aprofitat l'ocasió per revisar les nostres pròpies projeccions," diu Barclays al seu darrer informe.

Per a Telefónica reitera el consell de 'sobreponderar'. Consideren "ben cobert" el dividend dels d'Álvarez-Pallete, malgrat tot, i creuen que Espanya es manté com un mercat "estable," amb l'Amèrica llatina com la variable més difícil de preveure. El consideren un valor "més defensiu" que els seus rivals del sector, per la qual cosa és una de les seves opcions preferides per sortejar les incerteses del moment actual.

Consideren que MásMóvil ofereix "una oportunitat única per treure profit d'aquest mercat" i també en reiteren la recomanació de 'sobreponderar." Tot i que li passen l'esquiladora, li segueixen pronosticant potencial alcista.

Euskaltel també reté el consell de 'sobreponderar', en "haver-se establert a diversos mercats" amb èxit. A la seva "expansió nacional" s'hi suma el creixement de l'Ebitda, i el situa com un altre valor molt interessant a ulls de l'entitat britànica.

Noticias relacionadas

contador