Notícies de polsos

jerome-powell-fed-repete-que-l-economie-us-est-au-bon-endroit

El mercat anticipa que la Fed no tocarà els tipus fins a finals de 2020

La Reserva Federal (Fed) no tocarà els tipus d'interès com a mínim fins a finals de 2020. Aquesta és la previsió actual que maneja el consens de mercat sobre l'evolució del preu dels diners als Estats Units durant el proper any. Segons dades del CME Group, la probabilitat que el banc central nord-americà mantingui els interessos en la forquilla actual de l'1,5%-1,75% l'abril de 2020 és del 71%.

ep economiabolsa- ibex 35 cierrauna subida054 yconsolidaencimalos 9100 puntos

L'IBEX (-0,3%) tanca amb suaus caigudes a l'espera d'Inditex i la Reserva Federal

L'IBEX (-0,36%; 9.321,1 punts) ha moderat la seva caiguda després de conèixer que els EUA estudia ajornar els aranzels a la Xina previstos per al 15 de desembre mentre les dues potències segueixen negociant un acord comercial de mínims. El selectiu espanyol ha arribat a marcar un mínim intradia als 9.246 punts després de publicar-se el índex ZEW a Alemanya. Això, durant una setmana carregadissima de catalitzadors, ja que a partir de demà dimecres començaran a succeir-se esdeveniments molt importantes per al mercat.

ep banc sabadell arxiu

Merrill Lynch estima que Sabadell val en borsa un 52% menys que el seu preu actual

Bank of America Merrill Lynch creu que Sabadell guanyarà aquest any més del previst, és a dir, 0,13 euros per acció enfront dels 0,12 que li donava abans. No obstant això, manté la seva recomanació en 'infraponderar' i el seu preu objectiu en 0,5 euros per acció, xifra que suposa un 52% menys del seu valor en borsa (1,04 euros al tancament d'ahir).

wall street portada inversor mal

Signe mixt a Wall Street davant el possible retard dels aranzels

Wall Street registra suaus caigudes després que s'hagi publicat que els Estats Units està estudiant retardar la pujada dels aranzels sobre la Xina, prevista per al pròxim 15 de desembre, segons han avançat diversos mitjans nord-americans. En aquesta data, està prevista una nova ronda de tarifes del 15% sobre exportacions xineses valorades en 156.000 milions de dòlars que inclouen joguines, mòbils i ordinadors.

L'IBEX tanca amb caigudes del 0,36% fins als 9.321,1 punts

IBEX: els valors de l'IBEX que més pugen són Red Eléctrica (+0,77%) i ACS (+0,69%)

Ibex: els valors que més cauen són Ence (-2,26%) i Arcelor Mittal (-2%)