Notícies de polsos

union europea portada bandera edificio

La confiança dels inversors de la zona euro se situa en màxims des de maig

La confiança dels inversors de la zona euro ha registrat al desembre el seu segon increment consecutiu i el seu millor nivell des de maig d'aquest any davant la millora de les perspectives a nivell global, segons reflecteix l'índex elaborat per l'agència alemanya Sentix, que s'ha situat en els 0,7 punts bàsics, des dels -4,5 enters de novembre.

acerinox

Acerinox celebra la millora de recomanació i preu objectiu de Jefferies

Acerinox és el millor títol de l'Ibex aquest dilluns, amb alces superiors al 2%. La companyia acerera celebra la millora de valoració de Jefferies, que ha elevat el seu consell fins a 'comprar' des de 'mantenir' i el seu preu objectiu fins als 12,40 euros des dels 8,25 euros previs. Aquest nou preu suposa atorgar-li un potencial de revaloració del 24% des dels nivells actuals de cotització de Acerinox, d'al voltant de 10 euros.

ep fotografia de un repartidor de la empresa de reparto just eat transitando en bicicleta por una

Prosus eleva la seva oferta per Just Eat fins a les 7,4 lliures per acció

Prosus, el braç inversor de la signatura sud-africana Naspers, accionista de referència de Delivery Hero, ha elevat la seva oferta pública d'adquisició (OPA) sobre Just Eat fins als 740 penics (8,44 euros) per acció, malgrat que la signatura continua rebutjant la seva oferta i manté l'interès en la fusió amb Takeaway.com.