acerinox

Acerinox és el millor títol de l'Ibex aquest dilluns, amb alces superiors al 2%. La companyia acerera celebra la millora de valoració de Jefferies, que ha elevat el seu consell fins a 'comprar' des de 'mantenir' i el seu preu objectiu fins als 12,40 euros des dels 8,25 euros previs. Aquest nou preu suposa atorgar-li un potencial de revaloració del 24% des dels nivells actuals de cotització de Acerinox, d'al voltant de 10 euros.

  • 10,14€
  • 1,10%

Quant a les seves estimacions sobre la companyia, les manté sense canvis. Preveu un EBITDA per a 2019 de 385,6 milions i de 448,6 milions per a 2020.

La millora de recomanació de Jefferies es basa en l'adquisició de VDM Metals per part de Acerinox anunciada el mes de novembre passat. "Elevem la nostra valoració per la nostra visió positiva de l'adquisició de VDM. (...) Els preus (de l'acer) haurien de recuperar-se, però encara hi ha un llarg camí per recórrer fins a aconseguir els nivells de principis de 2018", expliquen aquests experts.

"L'adquisició de VDM és positiva", insisteix la signatura, "ja que redueix la volatilitat, estén la visibilitat dels guanys i millora els marges", afegeixen. Jefferies també creu que Bahru, la planta de Acerinox a Malàisia, ja no s'adapta a la cartera i "hauria de ser venuda".

Noticias relacionadas

contador