Notícies de polsos

iag portada aviones

IAG i Sabadell celebren a borsa la humiliació de May i el possible nou referèndum

IAG i Banc Sabadell, dues de les empreses del mercat espanyol més exposades al Regne Unit, també cotitzen en positiu aquest dimecres el que va passar amb el pla de Theresa May. El rebuig del Parlament britànic ha estat rebut favorablement pel mercat perquè ara s’especula amb l'opció d'una pròrroga al Brexit, la qual cosa tranquil·litza els ànims, i perquè la possibilitat d'un segon referèndum (que potencialment tombaria el 'sí' de l'anterior) cobra força.

ep sede centralenagas 20181119183902

REE i Enagás es ressenten en borsa després de la retallada de Morgan Stanley

REE (-2,13%) i Enagás (-1,71%) han estat els pitjors valors en borsa aquest dimecres després de les rebaixes de Morgan Stanley. El banc nord-americà ha retallat el, seu preu objectiu sobre la primera fins a 24,70 euros des de 26 euros, amb una recomanació de neutral. Sobre Red Eléctrica, ha baixat el consell a infraponderar des d’igual que el mercat i el seu preu objectiu, fins a 18,30 des de 18,60 euros. En ambdues casos, els nous preus objectius se situen per sota del preu actual de cotització.

traders trading brokers stock markets

L'IBEX obvia el caos del Brexit: suma un 0,71% i conquista els 8.900 punts

L'IBEX ha sumat un 0,71% al tancament de la sessió, amb el que ha conquistat els 8.900 punts (8.912). El selectiu espanyol ha decidit romandre tranquil després del rebuig del Parlament britànic al pla de May per al Brexit. Igual que la resta d'Europa, que també s'ha mostrat optimista, a excepció del parquet londinenc, tot i que la caiguda del 0,5% és molt menor que la que es podria esperar després de la voluminosa derrota d'ahir de la premier britànica.

L'IBEX 35 tanca als màxims de la sessió (+0,71%) fins als 8.912,7 punts

IBEX 35: els valors que més cauen són Red Eléctrica (-2,13%) i Enagás (-1,71%)

IBEX 35: els títols que més pugen són Banco Sabadell (+4,8%) i CIE Automotive (+3,85%)