snap snapchat app
11,48$
  • 0,03$
  • 0,26%

Snap, la matriu de la xarxa social snapchat, es desploma un 10% després d'anunciar per sorpresa la dimissió del seu director financer, Tim Stone, després de menys d'un any en el seu lloc.

Snap ha confirmat que Stone marxa per buscar "altres oportunitats" professionals, encara que el mercat penalitza les seves accions a causa de la curta durada de la seva vinculació amb l'empresa.

A més, Stone va ser fitxat d'Amazon el maig de 2018 just per mitigar la desconfiança dels inversors, a causa de l'onada de dimissions que va patir l'empresa l'any passat.

La seva sortida es produeix just abans de la publicació dels resultats trimestrals, cosa que preocupa encara més el mercat. En aquest sentit, Snap ha confirmat que Stone romandrà al seu lloc com a mínim fins al mes que ve, quan es presentin els comptes.

L'empresa fundada i dirigida per Evan Spiegel ha assenyalat que els seus resultats se situaran a prop de la part alta de les estimacions anticipades al mercat. "Estem acabant els nostres resultats del quart trimestre i esperem presentar ingressos i EBITDA ajustat que són lleugerament favorables a les nostres estimacions més altes", ha assegurat el grup. Les seves accions acumulen una caiguda del 58% durant els últims dotze mesos.

Noticias relacionadas

contador