bank of america portada
37,83$
  • -0,08$
  • -0,21%

Bank of America ha anunciat aquest dimecres uns resultats trimestrals que han batut les previsions dels analistes. La companyia s'ha apuntat un BPA de 73 centaus per acció (respecte als 63 pronosticats) i uns ingressos de 22.700 milions, respecte als 22.397 milions projectats pels analistes.

Aquests resultats estan impulsant l'acció, que avança un 3% a la preobertura de Wall Street. A més, aquests resultats arriben després que JP Morgan fos incapaç de batre les expectatives del mercat amb els seus respectius comptes, cosa que sí que va aconseguir fer Wells Fargo i Citigroup.

Des del començament de l’any, les accions de Bank of America acumulen uns guanys del 7% i, només en el passat mes de desembre, l'acció tancava el dotzè mes de 2018 amb una caiguda de més del 13%. Respecte als seus guanys trimestrals, s'han triplicat fins als 7.300 milions de dòlars, després de portar, a més, a terme la recompra d'accions per valor de 26.000 milions de dòlars.

"La qualitat i solidesa dels actius al costat del creixement dels préstecs i dipòsits han impulsat aquests resultats trimestrals", assegura el CEO de l’entitat, Brian Moynihan. "Veiem un clima saludable per al consumidor i dels negocis, enquadrats dins d'una economia sòlida", ha postil·lat.

Malgrat tot això, el negoci de renda fixa de l'entitat no ha complert les expectatives de Wall Street, tot i que les vendes i ingressos comercials de la companyia han crescut un 1% interanual fins als 2.600 milions de dòlars.

Noticias relacionadas

contador